Skyddsglasögon, Keps för Hundar

Fraktkostnad från 69Kr

Hundglasögon och kepsar är tillbehör som kan ge skydd åt hundar i olika situationer.

Glasögon för hundar:
Hundglasögon, ibland kallade "hundsolglasögon" eller "hundögonskydd", är designade för att skydda din hunds ögon från solljus, vind, damm och skräp.
De kan vara särskilt användbara för hundar som tillbringar mycket tid utomhus, särskilt om de utsätts för starkt solljus eller blåsigt väder.
Glasögon kan också hjälpa hundar som är känsliga för ögonproblem eller benägna att få ögonskador.

Kepsar för hundar:
Hundmössor är små huvudbonader som skyddar din hunds ögon från solljus och kan även hjälpa till att förebygga risken för solsting.
Kepsar kan också vara ett modeelement som bidrar till hundens stil och ger ägare möjlighet att personifiera sitt husdjurs utseende.
De är vanligtvis gjorda av lätta och andningsbara material för att säkerställa komfort.

Baseballkepsar finns i en mängd olika storlekar och stilar och kan vara särskilt användbara för hundar som spenderar mycket tid i solen.
Det är viktigt att se till att både skyddsglasögon och kepsar sitter bekvämt på hunden och att de inte orsakar skada eller obehag.

Att bära hundkläder kan ta lite tid att vänja sig vid, och ägare bör övervaka sina husdjurs reaktioner för att säkerställa att de är bekväma och säkra.
Det är också viktigt att husdjuret får tillräckligt med ventilation och inte upplever överdriven värme vid användning av dessa tillbehör.

19 artiklar

Sätt fallande sortering
per page