Hundvård & Hygien

Ditt husdjurs välbefinnande och hälsa är det viktigaste för dig, och det är därför DiivaDog erbjuder ett mycket omfattande utbud av hygienprodukter för hundar i olika storlekar.

Produkter relaterade till hundars välbefinnande och hygien är viktiga delar för att upprätthålla en hunds hälsa och lycka. Dessa produkter kan sträcka sig från daglig basvård till mer specialiserade behov. Här är några exempel och deras användningsområden:

Pälsvårdsprodukter:
Borstar och kammar: Det finns olika borstar och kammar för olika pälstyper som hjälper till att hålla pälsen slät, förhindrar trassel och tar bort löst hår.

Pälsjackor:
Hundhårsnålar, som är små, ofta gummibandsliknande hårprydnader, kan vara användbara av både praktiska och estetiska skäl. De förbättrar inte bara hundens utseende, utan har också påtagliga fördelar när det gäller päls och allmänt välbefinnande. Här är några fördelar med att använda hundpälsvärmare:

Förbättra synfältet: Många långhåriga hundraser, som Shih Tzus, Yorkshireterrier och maltesiska hundar, växer lätt hår framför ögonen, vilket kan störa deras synfält. Genom att hålla håret borta från ögonen förbättrar Ponnari hundens syn och minskar dess irritation, vilket gör hunden gladare och mer aktiv.

Hud och päls hälsa:
Att hålla päls borta från ögon och annan hud kan minska uppbyggnaden av bakterier och jäst som kan orsaka infektioner eller inflammation. Dessutom kan det minska ögonirritation och inflammation orsakad av hårstrån som skaver och irriterar ögonen.

Enkel pälsvård:
Genom att hålla fast en del av pälsen med poppers är det möjligt att underlätta borstning och trassling, minska trassel och bibehålla pälsens kondition. Detta är särskilt användbart för långhåriga hundar vars päls kräver regelbunden och noggrann skötsel.

Temperaturkontroll:
I vissa fall kan pälsen som samlas in med hjälp av kaniner hjälpa till att hålla hunden svalare under varma dagar, genom att minska det hudområde som täcks av pälsen och möjliggöra bättre luftflöde på hudens yta.

Personlighetsuttryck:
Pälströjor och andra pälsdekorationer ger hundägare möjlighet att uttrycka sin hunds (och sin egen) personlighet och stil. De är ett roligt sätt att lägga till färg och uttryck till ditt husdjurs utseende, speciellt vid olika evenemang eller på sociala medier.

Det är viktigt att använda pälshalsband avsedda för hundar som är säkra och bekväma, och undviker för trånga eller vassa föremål som kan skada pälsen eller huden. Dessutom är det bra att ändra läget på dynorna regelbundet för att förhindra att hårstråna går sönder eller skadar pälsen.

Nagelvårdsprodukter:
Nagelsax och filar: Hundens naglar måste hållas korta för att förhindra skador på både hunden och dess ägare. Rätt sorts fräsar och filar gör uppgiften enklare.

Tandvårdsprodukter:
Tandborstar och tandkrämer: Hundars munhälsa är en viktig del av deras allmänna välbefinnande. Speciella tandborstar och pasta för hundar hjälper till att förhindra tandsten och dålig andedräkt.

Näring:
Högkvalitativt foder: En hunds allmänna välbefinnande börjar inifrån. Högkvalitativ, näringsrik mat är grunden. Därför säljer vi endast högkvalitativt Farrado hundfoder hos DiivaDog.

Vila och säkerhet:
Bekväma rastplatser: Bra kvalitet, bekväma och säkra sängplatser hjälper husdjuret att känna sig trygg och avslappnad.

Att upprätthålla en hunds välbefinnande och hygien kräver konstant uppmärksamhet och användning av rätt produkter. Det är viktigt att välja produkter som passar din hunds behov, med hänsyn till dess storlek, ålder, ras och eventuella hälsoproblem.
Dessutom hjälper regelbundna veterinärbesök att säkerställa att din hund förblir frisk och glad.

92 artiklar

Sätt fallande sortering
per page